Avārijas dienesti, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

AquaSer, SIA

Mūrmuižas 14, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
kanalizācijas ierīkošana privātmājām, ūdensapgāde Valmiera, kanalizācijas bojājumu novēršana Valmiera, Avārijas , dienests 24/7 Valmiera, ūdens avārijas dienests, avārijas dienests Valmiera, ventilācija, ventilācijas

Helperis, SIA

Brīvības gatve 363a, Rīga LV-1024
Avārijas dienesti

Lauma A, SIA, Darbnīca

Jaunceltnes 13, Aizkraukle, Aizkraukles nov., LV-5101

Hekes Latvija, SIA, sūkņu, vārstu sistēmas

Cesvaines 17, Rīga LV-1073
Sūkņu veidu piedāvājums: ✓ Centrbēdzes sūkņi ✓ Pašiesūcošie sūkņi ✓ Dozēšanas sūkņi ✓ Zobratu sūkņi ✓ Vakuuma sūkņi ✓ Spiediena paaugstināšanas un ugunsdzēsības stacijas

 

Apraksts:

SIA "Hekes Latvia" dibināta 2004. gadā. SIA "Hekes Latvia" nodarbojas ar sūkņu un sūkņu sistēmu piegādi, apkopi un konsultācijām. Apkalpo šādas nozares - ūdensapgāde un kanalizācijas iekārtas, naftas produktu ražošana un pārsūknēšana, pārtikas un ķīmiskā rūpniecība, apkure un karstā ūdens sagatavošana, ugunsdzēsības iekārtas un gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanas iekārtas. Piedāvā sūkņus - centrbēdzes, zobratu, vakuuma, dozatorsūkņus, pašiesūcošos sūkņus gruntsūdeņu līmeņa pazemināšanai un avārijas dienestiem, sūkņu sistēmu aprīkojumu - noslēgarmatūru, vadības skapjus, frekvenču pārveidotājus, ugunsdzēsības stacijas, kā arī visu veidu sūkņus ar individuālo pievadu (iekšdedzes dzinēji, hidrauliskie dzinēji). Mūsu firma sadarbojas ar vairāk nekā 20 dažādiem sūkņu ražotājiem Eiropā. Esam pārstāvji tādiem pazīstamiem ražotājiem kā Vogel - Lowara, Desmi - Rotan, Pompetravaini, DVP, strādājam arī ar daudziem citiem ražotājiem Rietumeiropā.

Līvānu dzīvokļu un komunālā saimniecība, SIA - ūdensapgāde, namu apsaimniekošana, atkritumu izvešana, celtniecības tehnikas noma Līvānos

Turpinām strādāt klātienē!
Rīgas 2b, Līvāni, Līvānu nov., LV-5316
Pakalpojumi: ✓ Dzīvokļu saimniecība ✓ Atkritumu apsaimniekošana ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Labiekārtošana un apzaļumošana Par uzņēmumu:

SIA "Līvānu Dzīvokļu un komunālā saimniecība" ir Līvānu novada pašvaldības kapitālsabiedrība, kura nodibināta 2004. gadā. Tās mērķis ir nodrošināt Līvānu novada pašvaldības funkciju izpildi dzīvokļu apsaimniekošanas un komunālo pakalpojumu sfērā.

EPE auto, SIA Auto evakuācija Kurzemē

Vakara 3, Skrunda, Kuldīgas nov. LV-3326
Apraksts:

"EPE Auto" piedāvā dažādus autoevakuatora pakalpojumus: tehniskā palīdzība uz ceļa, automašīnu evakuators, auto transportēšana, SOS, riepu remonts, riepu serviss un maiņa. Traktortehnikas un citas lauksaimniecības tehnikas transportēšana/pārvietošana līdz 10 tonnām.

Iskada, Ugunsdzēsības centrs, veikals - noliktava

Krustpils 12a, Rīga, LV-1073
Par uzņēmumu: SIA "ISKADA" savu darbību uzsāka 1996.gadā. Mūsu plašais preču un pakalpojumu sortiments un augstā kvalitāte, kā arī elastīgā cenu politika palīdzēja mūsu uzņēmumam ieņemt vienu no vadošajām vietām Latvijas tirgū. Klientu konsultācijas: Ja vēlāties uzzināt vairāk par Jums interesējošo jautājumu, zvaniet vai nāciet pie mums pēc adreses Krustpils iela 12A, vai rakstiet e-pasta vēstuli uz info@iskada.lv Uzņēmuma personāls sniegs Jums konsultācijas un palīdzēs izvēlēties Jums nepieciešamo preci, ņemot vērā Jūsu prasības un Jūsu uzņēmējdarbības specifiku. Atkarībā no pasūtījuma apjoma un biežuma, mēs piedāvājam elastīgu atlaides sistēmu.

RG Auto, SIA - riepas, auto serviss, autoevakuācija

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 44, Jēkabpils, Jēkabpils nov. LV-5202
Riepas un diski Jēkabpilī: ✓ Jaunas un lietotas riepas ✓ Kravas auto riepas ✓ Riepu maiņa un remonts ✓ Riepu uzglabāšana ✓ Alumīnija un dzelzs diski ✓ Auto disku remonts

DIENNAKTS EVAKUATORA PAKALPOJUMI VISĀ LATVIJĀ

✓ Pasažieru transportēšana līdz 6 ✓ Renault Master 1.8 t nolaižamā platforma 5x2.5 m ✓ Volkswagen LT 2.5 t hidrauliskā platforma 5x2.10 m ✓ Mercedes Atego 4 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ MAN 7 t hidrauliskā platforma 6x2.37 m ✓ Manipulators 3.5 t

Ludzas Apsaimniekotājs, SIA

K.Barona 49, Ludza, Ludzas nov. LV-5701
Galvenie darbības veidi:: Apzaļumošanas un labiekārtošanas iecirknis Ielu un ceļu uzturēšanas iecirknis Atkritumu apsaimniekošanas iecirknis Ūdensapgādes un kanalizācijas iecirknis Siltumapgādes iecirknis Gāzes saimniecības iecirknis Transporta iecirknis Avārijas dienests

Apkure un santehnika, SIA

Jelgavas 92-3, Rīga LV-1004
Apraksts:

Mēs piedāvājam kvalitatīvus apkures, santehnikas un kanalizācijas darbus namsaimniekiem, dzīvokļu īpašniekiem, namu biedrībām un pārvaldēm. Ātra pieejamība un 24/7 avārijas dienests.

Saldus komunālserviss, SIA

Mazā 6, Saldus, Saldus nov., LV-3801
Pakalpojumi: ✓ Ūdensapgāde un kanalizācija ✓ Transporta pakalpojumi ✓ Kapsētas pakalpojumi Par uzņēmumu:

Uzņēmums dibināts 1945. gadā kā Saldus pilsētas "Komunālo uzņēmumu kantoris". Ar 1950. gadu tiek nomainīts nosaukums uz "Komunālo uzņēmumu kombināts" ("KUK"). "KUK" pakļautībā ir vairākas nozares, kuras laika gaitā ir mainījušās, jo nav bijušas rentablas. 2003. gada 6. novembrī "KUK" tiek pārdēvēts par SIA "Saldus komunālserviss" ar mērķi uzlabot Saldus pilsētas komunālās saimniecības darbību. Uzņēmumā strādā 40 kvalificēti darbinieki ar atbilstošu profesionālo un lielu darba pieredzi.

Alojas novada Saimniekserviss, SIA

Rīgas 22, Aloja, Limbažu nov., LV-4064
Apraksts:

SIA "Alojas Novada Saimniekserviss" dibināta 2014. gada 11. martā ar nolūku apvienot šādus uzņēmumus un saimniecības: SIA "Alojas Komunālais Dienests" - pievienots 2015. gada 1. aprīlī, SIA "Staiceles Komunālais Uzņēmums" - pievienots 2015. gada 1. jūlijā, Brīvzemnieku un Braslavas pagastu ūdenssaimniecības - pievienotas 2015. gada 1. augustā.

Mūsu mērķis: kļūt par Jūsu labāko izvēli.

Mūsu vērtības: kvalitāte, efektivitāte, atvērtība.

Avārijas bojājumu pieteikšana pa tālr. 64031502, 26409362

JIK autoevakuators, IK, auto evakuācija, tehniskā palīdzība uz ceļa 00-24

Ausekļa 3, Rīga LV-1010
Apraksts: AUTOEVAKUATORS 24/7! Vietai nav nozīmes. Evakuēsim no jebkuras vietas, visos laikapstākļos, par draudzīgām cenām. LICENCĒTS auto evakuācijas pakalpojumu sniedzējs, auto evakuācijas APDROŠINĀŠANA, komerciālo kravu pārvadātājs. Sadarbojoties ar mums, varat aizmirst par stresu, kurš rodas, kad lai tiktu uz evakuatora ir jābrauc pa laipām ar risku, ka auto var nokrist, bamperis netiks sabojāts vai norauts, auto apakša tiek skrāpēta un bojāta, tam uzsēžoties uz evakuatora lafetes. Ar mūsu lafeti, šādi brīnumi nebūs jāpiedzīvo, viss notiks droši, ātri un saudzīgi.

Saltavots, SIA, Avārijas dienests

Vildogas ceļš 2, Sigulda, Siguldas nov. LV-2150
Ūdensapgāde un kanalizācija